Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

Κλείνει η υπηρεσία αναφορών UFO στη Βρετανία

Οι βρετανοί που θεωρούν ότι είδαν στον ουρανό κάποιο άγνωστο αντικείμενο, δεν θα έχουν πια που να αποτανθούν, καθώς το υπουργείο Άμυνας έκλεισε την υπηρεσία τηλεφωνικής γραμμής και e - mail, η οποία συγκέντρωνε και μελετούσε αναφορές για UFO.

Το υπουργείο υποστηρίζει ότι μετά από 50 χρόνια εργασίας, δεν εντοπίστηκε εξωγήινη ζωή που να απειλεί τη Βρετανία και ότι τα χρήματα που κατευθύνονταν προς τα εκεί, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε επιχειρήσεις στο Αφγανιστάν.

Η γραμμή επικοινωνίας και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της υπηρεσίας, έχουν ήδη τεθεί εκτός λειτουργίας από την Πέμπτη, ενώ και ο υπεύθυνος της έχει μετατεθεί.

"Το υπουργείο Άμυνας δεν έχει σχηματίσει γνώμη για την ύπαρξη ή μη εξωγήινης ζωής. Ωστόσο τα τελευταία 50 χρόνια, δεν υπήρξε αναφορά σχετική με τα UFO, που να αποδεικνύει ότι πιθανόν να απειλούν τη χώρα" αναφέρεται σε ανακοίνωση.  Έτσι, καταλήγει ότι "καθώς δεν υπάρχει αμυντικό όφελος από τη λειτουργία αυτής της υπηρεσίας και αυτής της έρευνας" και θα ήταν λάθος η χρήση πόρων σε αυτή την κατεύθυνση.

Όπως αναφέρει το υπουργείο, οι πόροι θα διατεθούν στην πρώτη αμυντική προτεραιότητα αυτή τη στιγμή, δηλασή στον πόλεμο του Αφγανιστάν.



Πηγή: Νοοz

Και το αμέσως καλύτερο μέρος για να διατεθούν τα χρήματα, είναι ο πόλεμος στο Αφγανιστάν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Related Posts with Thumbnails