Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Υπέρ της κατάργησης του ασύλου ο Λεωνίδας Κύρκος

Ξάφνιασε για άλλη μία φορά ο Λεωνίδας Κύρκος, με τα όσα είπε σε δείπνο που διοργάνωσε με καλεσμένους προσωπικότητες από όλο το πολιτικό φάσμα και ανθρώπους του πολιτισμού και των τεχνών.


Το ηγετικό στέλεχος της Αριστεράς τάχθηκε κατηγορηματικά υπέρ της κατάργησης του ασύλου, ενώ αναφερόμενος εμμέσως στον ΣΥΡΙΖΑ, κατηγόρησε τμήμα του και έκανε λόγο για «τάχα επαναστάτες που αντιμάχονται την έννοια του συμβιβασμού και πυροδοτούν επικίνδυνες εκρήξεις όπως τα Δεκεμβριανά».

Ο κ. Κύρκος τάχθηκε υπέρ μιας κεντροαριστερής συνεργασίας, χαρακτήρισε ακριβές το σύνθημα του Γιώργου Παπανδρέου «ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε», ενώ κατηγόρησε για ανευθυνότητα όσους το αμφισβητούν.

Ο πρωθυπουργός, ο οποίος παρέστη στο δείπνο είπε ότι χρειάζεται εθνική συνεννόηση και συναίνεση για την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων του τόπου και τόνισε ότι πρέπει να σπάσουμε τα στενά κομματικά τείχη.

Λόγω εκτάκτου κωλύματος δεν παρέστη ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος έστειλε λουλούδια και τις ευχές του στον παλαίμαχο ηγέτη της αριστεράς. Από τη ΝΔ, ήταν παρών ο Ιωάννης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος τάχθηκε υπέρ της συναίνεσης, αλλά σε όλα τα θέματα, όπως είπε και όχι μόνο σε εκείνα που συμφέρουν την κυβέρνηση.

Πηγή: STAR

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Related Posts with Thumbnails