Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2010

To skype και στην τηλεόραση

Skype και στην τηλεόραση του σαλονιού μαςΣυμφωνία έχει επισυνάψει η skype με την Κορεάτικη εταιρία LG Electronics και την Ιαπωνική Panasonic ώστε τα νέα μοντέλα τηλεοράσεών τους να έχουν ενσωματωμένη την παγκοσμίως γνωστή υπηρεσία video κλήσης μέσω του διαδικτύου.
Οι εν λόγω τηλεοράσεις θα έχουν τη δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο ενώ θα μπορούν να δέχονται και με IP κάμερες με ήχο για να είναι δυνατή η υπηρεσία της skype. Οι κάμερες δε θα είναι ενσωματωμένες προφανώς για το λόγο του κόστους κατασκευής. Έτσι οι συνομιλητές, θα μπορούν να βλέπουν ο ένας τον άλλο μέσα από τη τηλεόραση του σαλονιού τους.
Σύμφωνα με τη skype, η Panasonic θα διαθέτει τη νέα υπηρεσία video κλήσεων στις σειρές τηλεοράσεων VT και G με οθόνες μέχρι 65 ιντσών. Η LG θα ενσωματώσει το skype σε 26 νέα μοντέλα LCD και plasma τηλεοράσεων, διαφόρων μεγεθών.
Όπως λέει η skype, οι ελάχιστες απαιτήσεις για τις υπηρεσίες της υψηλής ανάλυσης είναι ένας υπολογιστής με επεξεργαστή 1,8 Gigahertz και σύνδεση στο διαδίκτυο με ταχύτητα 1 megabit.

Πηγή: e-club.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Loading...
Related Posts with Thumbnails