Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Ψεύτη Μπεξή!!!



"Και ευλόγησεν αυτούς ο Θεός, λέγων αυξάνεσθε και πληθύνεσθε και πληρώσατε την γην και κατακυριεύσατε αυτής και άρχετε των ιχθύων της θαλάσσης και των πετεινών του ουρανού και των κτηνών και πάσης της γης και πάντων των ερπετών των ερπόντων επί της γης"

Δηλαδή δίνει εντολή για γεωργία, αλιεία και κτηνοτροφία, τώρα πως από εκεί φτάσαμε σε αυτά που φαντάζεται ο Μπεξής, αυτό είναι απορίας άξιο. Σε καμία πάντως περίπτωση όταν κάποιος κατασκευάζει κάτι και το δίνει σε κάποιον άλλο, δεν το κάνει για να καταστραφεί.

Αλλά για να χρησιμοποιηθεί προς όφελος και των δύο. Εξάλλου το είπε και ο Χριστός, "απόδοτε ουν τα καίσαρος καίσαρι και τα του θεού τω θεώ", επειδή όμως τα πάντα είναι του Θεού άρα τα πάντα αποδίδονται πίσω.


Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΦΕΡΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ BLOG ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ "ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΕΣ" ΘΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ YOUTUBE.
ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ, ΕΔΩ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ. 


ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΕ ΚΑΤΙ, ΠΡΟΫΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ!

ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΜΠΕΞΗ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΩΡΑΙΑ;

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Αυτοι οι ανθρωποι ολο ψεμματα λενε και εκτιθενται διαρκως. ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ....τι λεει ο ανθρωπος? Τι αρλουμπες λεει? Μα καλα, θεωρει ολους τους αλλους τοσο ανοητους ωστε να πειστουν με τα λεγομενα του? Δεν καταλαβαινει οτι μια απλη αναγνωση του επιμαχου αποσπασματος της Γενεσεως τον καταρριπτει? "Αλλα εστω ο θεος αληθης, πας δε ανθρωπος ψευστης" (Ρωμαιους 3,4)

Μπραβο φιλε μου που το δημοσιευσες.

toitmat είπε...

Πρέπει να αρχίσουν να πέφτουν οι μάσκες φίλε Στέλιο. Θα το κρατούσα μόνο στο youtube αλλά επειδή είδα ότι ήδη άρχισε η επίθεση, το έφερα σε ασφαλές λιμάνι....


Related Posts with Thumbnails