Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Εξακολουθεί να νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό ο Μανώλης Γλέζος




Ο Μανώλης Γλέζος εξακολουθεί να νοσηλεύεται από εχθές το μεσημέρι στη μονάδα εμφραγμάτων του Ευαγγελισμού έπειτα από την επίθεση που δέχθηκε από τους άνδρες των ΜΑΤ, στη διάρκεια του επεισοδιακού συλλαλητηρίου που διοργανώθηκε από τη ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Συντάγματος.

Ευτυχώς η κατάσταση της υγείας του αγωνιστή της Αριστεράς δεν εμπνέει ανησυχία, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι γιατροί. Πάντως καθαρά για προληπτικούς λόγους θα μείνει και σήμερα για νοσηλεία στο νοσοκομείο.

Ο Μανώλης Γλέζος παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα και υψηλή πίεση, εξαιτίας της εισπνοής των χημικών που έριξαν χωρίς αιτία στο πρόσωπό του οι αστυνομικοί των ΜΑΤ.

Πολύ καλύτερη είναι η κατάσταση της υγείας του Γιάννη Παναγόπουλου, που νοσηλεύτηκε σε κανονικό θάλαμο στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ έχει μώλωπες σε όλο του το σώμα, από την επίθεση που έκαναν εναντίον του αριστεριστές στη διάρκεια της ομιλίας του στο συλλαλητήριο εχθές.

Το πιο πιθανό είναι ότι ο Γιάννης Παναγόπουλος έχει ήδη πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο

Πήγή:sportime.gr
Eυτυχώς που είναι εν ζωή ένας ήρωας.Αν είναι δυνατόν οι Έλληνες αστυνομικοί να ρίξουν
χημικά στον ήρωα της κατοχής Μανώλη Γλέζο είναι ανιστόριτοι και είναι απάνθρωπη η ενέργεια των ΜΑΤ και δεν ρίχνουμε χημικά σε έναν 88 ετών άνθρωπο!!!

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Ντροπή που δεν σεβάστηκαν την ηλικία αλλά και την ιστορία που εκπροσωπεί αυτός ο άνθρωπος.

toitmat είπε...

Αν δείς το βίντεο από την επίθεση στον Μανώλη Γλέζο, θα δείς ότι ουσιαστικά έγινε σε φάση ταραχής.

Σε καμία περίπτωση δεν δίνω δίκιο στα ΜΑΤ γι αυτή τους την αντίδραση στον Μανώλη Γλέζο και μάλιστα από το γεγονός ότι δεν ήξεραν ποιος είναι αλλά δεν σεβάστηκαν ούτε την ηλικία του αυτοί που τον έσπρωχναν και ο ΜΑΤατζής που τελικά τον ψέκασε στο ΠΡΟΣΩΠΟ.

Ήδη η ΕΛ.ΑΣ έχει γράψει συλλυπητήρια για το γεγονός επιστολή στον Μανώλη Γλέζο, αυτόν τον αέναο αγωνιστή.

Πιστεύω ότι θα γίνει πειθαρχική τιμωρία του υπεύθυνου για την επίθεση.

Γενικά όμως να πω ότι ήταν πολύ τεταμένη και περίεργη η κατάσταση.


Related Posts with Thumbnails