Σάββατο 1 Μαΐου 2010

Αυτός είναι ο άνθρωπος που ζει χωρίς τροφή και νερό εδώ και 70 χρόνια

Όταν η ιστορία του ήρθε πριν από μερικές ημέρες στο φως της δημοσιότητας, έκανε πολλούς ανθρώπους να εκπλαγούν και ακόμα περισσότερους να την αμφισβητήσουν.

Ο 82χρονος Ινδός, Prahlad Jani, ισχυρίζεται ότι δεν έχει φάει και δεν έχει πιει τίποτα τα τελευταία 70 χρόνια!

Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθείται διαρκώς από γιατρούς στο νοσοκομείο, οι οποίοι προσπαθούν να καταλάβουν πώς καταφέρνει να επιζεί, αφού ακόμα και υπό καθεστώς αυστηρής επιτήρησης δεν έχει βάλει μπουκιά στο στόμα του!

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι παίρνει όλα όσα χρειάζεται για να επιβιώσει από την θεά των Ινδών, «Άμπου».
Πηγή: zougla

2 σχόλια:

Spyborg είπε...

ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΟΦΗ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ

toitmat είπε...

Σύμφωνα πάντως με το ρεπορτάζ, τον εξέταζαν 24 ώρες το 24ωρο για 10 μερες και όχι μόνο δεν έφαγε τίποτε, αλλά ζύγιζαν και το νερό που του έδιναν για να πλυθεί και προέκυψε ότι ούτε νερό είχε πιεί.

Βέβαια ο λόγος για να γίνεται αυτό το πράγμα είναι παντελώς άγνωστος, με καθαρά επιστημονικά κριτήρια. Από εκεί και πέρα, αν το πάμε αλλού, σε πνευματικές π.χ αναζητήσεις, ποιός ξέρει;

Εξάλλου είναι γνωστό και αλλού στον κόσμο ότι υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι είναι υπερβολικά ολιγόφαγοι, αλλά βέβαια πίνουν νερό. Έτσι αποφεύγουν τις λεγόμενες ελεύθερες ρίζες που προκαλούνται από το φαγητό και είναι ο κύριος λόγος γύρανσης μας.

Γενικά η περίπτωση είναι πολύ περίεργη.


Related Posts with Thumbnails