Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2010

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΚΛΙΚ

Την συνέντευξη μπορείτε να την δείτε : εδώ


ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΜΑΣ ΔΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ.

ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ: ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ.
ΟΙ ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΙΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΥΨΗΛΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΝΙΔΑΙΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ: ΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΜΕΣΩΣ. ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΜΙΛΑΜΕ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΥΡΙΕ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ;

ΘΡΑΚΗ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ: ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΦΟΜΟΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΕΤΑ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΩΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΝΔΟΙ ΜΕΤΑΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΝΔΟΥΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΛΟΙ.
ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΧΟΥΝ ΡΙΜΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: ΚΥΡΙΕ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΑΝΑΡΜΟΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΔΟΛΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΘΕΩΡΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΑΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ HELLAS-ORTHODOXY ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.


ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ BLOG TOY HELLAS-ORTHODOXY

1 σχόλιο:

toitmat είπε...

Πολύ σωστός φίλε Γιώργο.

Loading...
Related Posts with Thumbnails