Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Τι κρύβει πια ο ανδρικός εγκέφαλος;;;


Γιατί τα αρσενικά σκέφτονται τόοοσο διαφορετικά!!!

Μπορεί να λένε ότι οι γυναίκες είναι «δύσκολες» και «μυστήρια τρένα», αλλά η αλήθεια είναι ότι και οι άντρες τα έχουν τα θεματάκια τους.

Απαντήσεις στα αιώνια ερωτήματα των γυναικών για το πώς λειτουργεί ο ανδρικός εγκέφαλος προσπαθεί να δώσει ένα νέο βιβλίο, το οποίο μόλις κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ.

Με τίτλο «The male brain», το βιβλίο, που υπογράφει η Λούαν Μπράιζενταϊν, αντλεί πληροφορίες από όλες τις πρόσφατες μελέτες που έχουν γίνει για το θέμα και προσπαθεί να εξηγήσει γιατί αντιδρούν τόσο διαφορετικά οι άντρες και οι γυναίκες σε πολλά, αν όχι σε όλα, τα θέματα!

Ανάμεσα στα υπόλοιπα λοιπόν αναφέρεται στην σχέση των ανδρών με το σεξ. Ακούστε για να μαθαίνετε: Η περιοχή του ανδρικού εγκεφάλου που διαχειρίζεται τα σεξουαλικά ερεθίσματα είναι 2,5 φορές μεγαλύτερη από την αντίστοιχη γυναικεία, γεγονός το εξηγεί εν μέρει και γιατί οι άντρες σκέφτονται το σεξ κάθε 52 δευτερόλεπτα!!

Αν λάβει κανείς υπόψη και τις τεράστιες ποσότητες τεστοστερόνης που παράγει ο οργανισμός τους, τότε γίνεται εύκολα κατανοητό γιατί «τους γυρνάει το μάτι» κάθε φορά που βλέπουν όμορφο θηλυκό!

Πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Related Posts with Thumbnails