Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Βρέθηκε νέο είδος ανθρώπου!


Μία ανακάλυψη που ανατρέπει όλα όσα γνωρίζαμε έως τώρα για την εξέλιξη του ανθρώπου έκαναν παλαιοντολόγοι το 2008 σε σπήλαιο της Σιβηρίας.

Εκεί βρήκαν ένα πολύ μικρό οστό από το δάχτυλο ενός ξεχωριστού είδους ανθρώπου, τον οποίο αποκάλεσαν «X– Woman» και υπολογίζουν ότι έζησε 30.000 – 50.000 χρόνια πριν.

Οι επιστήμονες αποκωδικοποίησαν τώρα το γενετικό υλικό του οστού του δαχτύλου και ανακάλυψαν έκπληκτοι ότι δεν έχει καμία σχέση ούτε με τον Νεάντερταλ, αλλά ούτε με τους σύγχρονους ανθρώπους και τους πιθήκους.

Ουσιαστικά μιλούν για μια ανακάλυψη που θα οδηγήσει στο ξαναγράψιμο της ιστορίας της εξέλιξης του ανθρώπου, ενώ προσθέτουν ότι με το εύρημα αυτό οι ερευνητές θα μπορέσουν να αποδείξουν ότι το ανθρώπινο είδος μετανάστευσε από την Αφρική στον υπόλοιπο πλανήτη πριν από περίπου ένα εκατομμύριο χρόνια.

Το πιο ενδιαφέρον από όλα όμως σχετικά με την ανακάλυψη της «X- Woman» είναι ότι το νέο αυτό είδος ανθρώπου συνυπήρχε και αλληλεπιδρούσε με τους Homo Sapiens και τους Νεάντερταλ στην περιοχή της Ν. Σιβηρίας.

Πηγή: STAR

Ενδιαφέρον βίντεο από το Discovery Channel.

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Νομίζω οτι επιβεβαιώνονται εκείνοι που πιστεύουν στην εξελικτική Δημιουργία.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα ειναι η ακόλουθη....
http://www.exeldim.bravehost.com/selida.htm

Είναι κάτι στο οποίο δεν νομίζω να έχει δογματίσει η εκκλησία. Μάλιστα, στην συγκεκριμένη σελίδα παρουσιάζονται επιχειρήματα απο την Αγία Γραφή όπως εδώ...http://www.exeldim.bravehost.com/dimiurgismos/dimiurgismos.htm

toitmat είπε...

Ναι την ξέρω την σελίδα, είναι μία πολύ αξιόλογη πηγή γνώσεων.


Related Posts with Thumbnails