Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

Απάτη διαστάσεων Τιτανικού, η ανακάλυψη «οικογενειακού τάφου» του Ιησού

Σύμφωνα με τη συνήθεια των τελευταίων ετών, από κάθε λογής τυχοδιώκτες και ανεύθυνους δημοσιογράφους, και αυτές τις παραμονές του Αγίου Πάσχα, έχουμε μια νέα επίθεση κατά του Χριστού. Αυτή τη φορά, κατά του γεγονότος της Αναστάσεως!


Φαίνεται ότι ο Κάμερον αποζητάει και νέα δημοσιότητα, καθώς το θέμα του Τιτανικού ξεχάστηκε και πέρασε η μόδα του. Φαίνεται ότι ζήλεψε τη δημοσιότητα του άλλου τυχοδιώκτη, του Νταν Μπράουν, που με το δικό του παραμύθι μάζεψε αμύθητη περιουσία! Γιατί είναι αποδεδειγμένο πλέον, ότι τα παραμύθια που βλασφημούν άγια πρόσωπα και διαστρέφουν κατάφορα την ιστορία, πουλάνε!Άρθρο του Rich Deem για το θέμαΤηλεταινία "Ο Χαμένος Τάφος του Ιησού": Βρέθηκαν τα Οστά του Ιησού στην Ιερουσαλήμ;
του Rich DeemΠηγή:
http://www.godandscience.org/apologetics/bones_of_jesus.html

Διαβάστε την συνέχεια για την μεγάλη απάτη με στοιχεία απο την ΟΟΔΕ.
Πώς οι αρνησίχριστοι προσπαθούν με ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ να διαβάλλουν το μεγαλείο της ανάστασης του Σωτήρα μας, για την πίστη του οποίου έπαθαν εκατομύρια μάρτυρες μέχρι θανάτου!!

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Να είναι καλά οι αδελφοί μας απο την ΟΟΔΕ που με ζήλο και παρρησία υπερασπίζοντε το χριστιανικό δόγμα. Ένα εύγε απο εμένα. Ο θεός να τους ευλογεί.


Related Posts with Thumbnails