Τρίτη, 3 Αυγούστου 2010

Γιούνκερ: Θα εγκριθεί η β' δόση

Η κατάσταση της ευρωπαϊκής οικονομίας οδεύει προς την εξομάλυνση παρά «τους πολλούς κινδύνους» που υπάρχουν γύρω από την ανάκαμψη, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της ευρωζώνης Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, ο οποίος δήλωσε «ευχαριστημένος από όσα έχει κάνει μέχρι τώρα η Ελλάδα».

Αισιόδοξος ότι η Ελλάδα θα λάβει την επόμενη δόση του δανείου από τον μηχανισμό στήριξης ΕΕ-ΔΝΤ εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Ευρωζώνης Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και δήλωσε ευχαριστημένος από όσα έχουν γίνει στη χώρα μέχρι σήμερα.

Εξέφρασε επίσης την εκτίμηση ότι η κατάσταση στην ευρωπαϊκή οικονομία οδεύει προς εξομάλυνση. «Πιστεύω ότι τα πράγματα βρίσκονται στο δρόμο της εξομάλυνσης. Τα τεστ αντοχής ήταν αποφασιστικά και πειστικά και βλέπουμε μία σχετική ανάκαμψη της ευρωπαϊκής οικονομίας, συμπεριλαμβανομένης της ζώνης του ευρώ», είπε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος του Eurogroup τόνισε ακόμα ότι το ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα είναι πιο δυνατό απ' όσο είχαν εκτιμήσει κάποιοι αναλυτές πριν από τη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων των τεστ αντοχής των ευρωπαϊκών τραπεζών.

ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2013 ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!...


Πηγή:naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Loading...
Related Posts with Thumbnails