Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

ΜΑΤΗΣ: Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΕΣΙΤΗΣ...ΑΚΙΝΗΤΩΝ!

Επειδή κάποια δελτία τύπου υποψηφίων δημάρχων Θεσσαλονίκης έχουν ιδιαίτερο ειδικό βάρος και απαιτούν περαιτέρω διερεύνηση και πολλές φορές δεύτερη και τρίτη ανάγνωση, ας προσπαθήσουμε να εμβαθύνουμε σε αυτό:

«Οι πολίτες πρέπει να ξέρουν»


Σχολιάζοντας όσα είπε σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου, ο κ.Γιάννης Μπουτάρης, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Χρήστος Μάτης, είπε:

«Νόμιζα ότι στις δημοτικές εκλογές οι υποψήφιοι προσπαθούν να πείσουν τους ψηφοφόρους ότι είναι οι καλύτεροι για δήμαρχοι. 

Ο κ. Μπουτάρης προσπαθεί να μας πείσει, ότι είναι ο καλύτερος μεσίτης ακινήτων, προσπαθώντας να πουλήσει το Αλλατίνη.
Επειδή το πρότεινε δημοσίως και σε μένα, εγώ δεν έχω την οικονομική επιφάνεια να το αγοράσω, όσο και αν μετά τις αποφάσεις του Συμβουλίου Επικρατείας οι ιδιοκτήτες του δε δικαιούνται πλέον να χτίσουν ούτε ένα τετραγωνικό μέτρο και η εμπορική αξία του έχει πέσει κατακόρυφα.
Η αξία του Αλλατίνη πρέπει να αποτιμηθεί από ανεξάρτητο εκτιμητή και να προχωρήσει η απαλλοτρίωση του συγκροτήματος, για να αξιοποιηθεί ως χώρος πρασίνου και αναψυχής με την ταυτόχρονη ανακατασκευή των διατηρητέων κτιρίων και απόδοσή τους σε κοινόχρηστες πολιτιστικές χρήσεις.
Λεφτά υπάρχουν!
Η κυβέρνηση βρήκε 67 εκ. ευρώ για να καλύψουν την αποζημίωση στον εργολάβο που είχε αναλάβει την υποθαλάσσια που δεν έγινε.
Κάθε άλλη τοποθέτηση σημαίνει είτε άγνοια, είτε, δυστυχώς, ταύτιση με συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα.
Ο κ.Μπουτάρης πρέπει να καταλάβει, ότι δεν υπάρχει καμία εμμονή εναντίον του. Απλώς έχει τελειώσει η ασυλία για όλους. Οι πολίτες πρέπει να ξέρουν!»

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Related Posts with Thumbnails