Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Το Κοράνι δεν το βάζεις στην τσέπη σε αντίγραφα...


Ο "καημένος" ο Σύριος(ή Ιρακινός) που ήταν και κακοποιός όπως τελικά αποδείχθηκε και έγραψε σε δημοσίευμα του και το Πρώτο Θέμα(σελ. 48) που ο αστυνομικός έσκισε το "Κοράνι" που τελικά ήταν ευχολόγιο.



  1. Το Κοράνι είναι ΜΟΝΟ βιβλίο βιβλιοδετημένο.
  2. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η ανατύπωσή του σε φωτοτυπίες γιατί αποτελεί ΙΕΡΟ κείμενο.
  3. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ο διαχωρισμός του Κορανίου σε σελίδες.
  4. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οι Μουσουλμάνοι να περιφέρουν το ΙΕΡΟ Κοράνι σε τόπους εκτός απο τόπους λατρείας και προσευχής.
  5. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ το Κοράνι να το έχουν πάνω τους οι Μουσουλμάνοι διότι... ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να έρχεται σε επαφή με σωματικά υγρά κ.λ.π.
  6. Οι Μουσουλμάνοι για να πιάσουν στα χέρια τους το ΙΕΡΟ Κοράνι, πρέπει ΠΡΩΤΑ να ΠΛΥΘΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ!! και μετά να το αγγίξουν.
  7. Φυσικά απαγορεύεται να κυκλοφορεί φωτοτυπικό αντίγραφο τσαλακωμένο, τυλιγμένο και κολλημένο με ταινίες συσκευασίας.
Άρα το επίμαχο έγγραφο που "κακοποιήθηκε" ήταν ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ εκτός από το ΙΕΡΟ ΚΟΡΑΝΙ.


Η βλακεία του Χαρδαβέλλα και τα προβοκάτσια του Βαλλιανάτου, αλλά και οι αγριοφωνάρα του Γεωργίαδη.

Ας μιλήσουμε και για τους αριστερούς που υποστηρίζουν τους Μουσουλμάνους.

Από την συνέντευξη του Προέδρου της Μουσουλμανικής Ένωσης της Ελλάδας ένα μικρό απόσπασμα.
 
"Ερώτηση: Ήταν κοράνι;
Ναϊμ Ελγαντούρ: Φυσικά. Είναι μικρά βιβλία με αποσπάσματα από το Κοράνι. Συνήθως τα έχουμε μαζί μας. Και ξέρεις κάτι; Τα παιδιά αυτά, οι μετανάστες, έχουν μαζί τους το κοράνι αυτό σε όλη την διαδρομή τους. Είναι η σύνδεσή τους με την χώρα τους, με τη μάνα τους. ...; Να σου πω κάτι ακόμα; Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο ένας αστυνομικός σκίζει αυθαίρετα ένα χαρτί που ανήκει σε κάποιον άλλο; Υπάρχει όμως και κάτι ακόμα. Δεν καταλαβαίνω γιατί ανακατεύονται αριστερές οργανώσεις σε ζητήματα που δεν γνωρίζουν καθόλου. Την Πέμπτη το απόγευμα με ειδοποιούν ότι έχουν κατέβει στην Ομόνοια μετανάστες μουσουλμάνοι και γίνονται φασαρίες. Πήγα αμέσως και έτσι όπως ήταν όλοι οργισμένοι άρπαξα το μεγάλο κοράνι από τα χέρια αυτού που προπορευόταν και άρχισα να τους φωνάζω πως έπρεπε να σταματήσουν εάν σέβονται το κοράνι. Ήταν περισσότερα από δύο χιλιάδες άτομα.
Τους είπα ότι βγήκατε να διαμαρτυρηθείτε για το κοράνι αλλά κρατάτε στα χέρια σας πλακάτ που λένε «όχι στην ανεργία». Έπειτα μίλησα με αυτούς που οργάνωσαν την πορεία, τους αριστεριστές, και μου υποσχέθηκαν πως θα μείνουν μακριά. Την άλλη ημέρα όμως έκαναν τα ίδια. Δεν καταλαβαίνω. Τους το έχω πει πολλές φορές «μην παίζετε με το θρησκευτικό αίσθημα των αράβων για μικροκομματικούς λόγους». Παίρνουν τον πεινασμένο μετανάστη μουσουλμάνο, τον φωτογραφίζουν με τα πλακάτ των κομμάτων τους, και κάνουν πολιτικές καριέρες. Ποιοι; Αυτοί που δεν τους ενδιαφέρει ούτε το ευαγγέλιο, συγκινήθηκαν ξαφνικά με το κοράνι! Αυτά είναι γελοία και επικίνδυνα πράγματα."

Ωραία! Αφού το καταλάβαμε τι είπε ο Πρόεδρος της ΜΕΕ. Τότε ο κάτωθι κύριος τι δουλειά έχει και μιλάει;



ή μάλλον ξανά μιλάει;



ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:


Related Posts with Thumbnails