Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Ο Ιερώνυμος επέδωσε πτυχία εκμάθησης ελληνικών

Απονεμήθηκαν πριν από λίγο από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο οι «Κρατικοί Τίτλοι
Πιστοποίησης Ελληνομάθειας», σε πτυχιούχους οι οποίοι παρακολούθησαν το δωρεάν πρόγραμμα «Πολιτισμικός Προσανατολισμός» (Γνωριμία με την Ελληνική Γλώσσα και Πολιτισμό) της «Μ.Κ.Ο. Αλληλεγγύη».

Η τελετή απονομής των Κρατικών Τίτλων Πιστοποίησης Ελληνομάθειας, πραγματοποιήθηκε στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, παρουσία του Διευθύνοντα Συμβούλου της Μ.Κ.Ο Αλληλεγγύη κ. Κωστή Δήμτσα.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, μιλώντας στους 45 περίπου πτυχιούχους, τους οποίους επέδωσε τα πτυχία εκμάθησης της Ελληνικής γλώσσας, μεταξύ άλλων τόνισε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που μάθατε την Ελληνική γλώσσα και γι΄ αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τον δάσκαλο σας κ. Κοτσανά, τον Διευθύνοντα κ. Δήμτσα καθώς και τους συνεργάτες της Μ.Κ.Ο. Αλληλεγγύης».

«Ακόμη θα ήθελα να σας συγχαρώ καλή αξιοποίηση του διπλώματος, το χαρτί αυτό που πήρατε είναι ένα εισιτήριο για περαιτέρω πορεία. Σας εύχομαι καλή επιτυχία», τόνισε κλείνοντας ο Μακαριώτατος.

Τέλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Μ.Κ.Ο. Αλληλεγγύη μιλώντας στην Romfea.gr, μεταξύ άλλων τόνισε: «Το πρόγραμμα αυτό είναι δωρεάν και σκοπός μας είναι να το επεκτείνουμε και σε άλλες Ιερές Μητροπόλεις που μας το ζητάνε. Επίσης, θέλουμε να το επεκτείνουμε και στο εξωτερικό, για να γνωρίζουν ήδη από την πατρίδα τους την Ελληνική γλώσσα».


Πηγή: Ρομφαια

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Related Posts with Thumbnails