Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Ο Σταυρός Του Κυρίου και η Ευημερία των πεντηκοστιανών!


Η ”Θεολογία” των πεντηκοστιανών είναι μια αρρωστημένη διαστροφή του Ευαγγελικού μηνύματος. Θέλουν ‘ανάσταση΄χωρίς σταυρό.Θέλουν χαρίσματα χωρίς να κοπιάσουν για την απόκτησή τους. Στο ηχητικό ντοκουμέντο ψευτοποιμένας της αίρεσης ξεκάθαρα δηλώνει την αποδοχή της πλάνης και μιλάει για ένα ευαγγέλιο ευημερίας!

Πηγή egolpio

4 σχόλια:

toitmat είπε...

Ο Κύριος φυλάττει από το κακό, αλλά παράλληλα επιτρέπει και τις δοκιμασίες για σκοπούς άθλήσεως.

Unknown είπε...

Ακριβως. Οπως το λες. Φυλάττει αλλά και επιτρέπει. Οχι μονο φυλάττει "απο ΠΑΝΤΩΣ κακου", οπως λεει ο συγκεκριμενος "ποιμενας". Αλλα αυτοι εννοουν ευημερία ως "επαγγελια του θεου". Λες και ειναι υποχρεωμενος ο θεος. Επειδη τους ξερω, οι περισσοτεροι νομιζουν οτι ο θεος ειναι υποχρεωμενος. Δεν φτανει που κοροιδευουν κοσμο με τις διδαχες τους,νομιζουν οτι ο θεος ειναι στην τσεπη τους και τους κανει τα χατηρια.....

Άραγε ο Κυριος που δεν φυλαξε τους πιστους που τους πετουσαν στις αρενες με τα θηρια, μηπως δεν ηταν μαζι τους? Ο Πολυκαρπος που μαρτυρησε?

Unknown είπε...

Ευχαριστω τον Κυριο που με ελευθερωσε απο τις πλανες.....Μιλαμε για την πιο επικινδυνη αιρεση στην Ελλαδα και ταχυτερα αναπτυσομενη.

toitmat είπε...

Αυτή τη λεπτομέρεια που αναφέρεις δεν την γνώριζα. Όντως είναι πολύ επικίνδυνοι και πραγματικά δόξα τω Θεώ που γλύτωσες.


Related Posts with Thumbnails