Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΙΑΝΩΝ

3 σχόλια:

Spyborg είπε...

αβασιμες πληροφοριες λενε οι πεντικοστιανοι πωσ μπορει καποιος και προφηταιβει ετσι απλα και λενε πραματα που ηταν να γινουν αλλα δεν εγιναν

Spyborg είπε...

πολλοι πιστηκαν για τον ερχομο του Μεσσια ιδιαιτερα πολλοι ιουδαιοι επειδη ηταν γραμενες ολες οι προφητειες στην Παλαια διαθηκη για τον ερχομο του και ξεραν οτι ο ιησους ηταν ο Μεσσιας.Πως ξερουν οι πεντικοστιανοι οτι ειναι ελληνας ο αντιχριστος χωρις να τα αναφερει καν η αποκαλυψη του Ιωαννου ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ Η ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΑΔΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΡΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΧΩΡΙς ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

Unknown είπε...

Εχουν πει πολλα για τα εσχατα και εχουν πεσει εξω. Και το αστειο ειναι οτι κατακρινουν τους ψευδομαρτυρες της σκοπιας που εχουν πει επισης χρονολογιες, αλλα και οι ιδιοι το ιδιο ατοπημα κανουν. Αυτα υπαρχουν σε εντυπα και σε κηρυγματα και δεν μπορουν να τα αρνηθουν.

Αναφορικα για την εθνοτητα του αντιχριστου, δεν το βγαζουν απο την Αποκαλυψη, αλλα απο τον Δανιηλ. Για να πω την αληθεια, αν και ειναι γελοιο αυτο που λενε οτι γεννηθηκε το 1982, ωστοσο εχουν μια καποια βαση οταν μιλανε για την εθνικοτητα του. Τουλαχιστον, εαν ερμηνευουν σωστα το 8 κεφαλαιο του Δανιηλ και το 11.

Τα κεφαλαια ειναι δυσκολα, αλλα σημασια δεν εχει απο που θα ειναι ο αντιχριστος, αλλα σημασια εχει να ζησουμε ευαρεστα στον Κυριο και να αξιωθουμε της βασιλειας των ουρανων.

Αν εχεις εσυ ή ο Χρηστος υποψη καποια Πατερικη αναφορα σχετικα με το θεμα, καλο θα ηταν να αναφερθει.


Related Posts with Thumbnails