Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Μητροπολίτης επιστρέφει το μισθό του!

Ο Μητροπολίτης Μεσογαίας Νικόλαος, όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, ζητεί να διακοπεί η μισθοδότησή του, λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης. Ο μισθός του μητροπολιτη δεν ξεπερνά τις 2000 ευρώ. Ο Νικόλαος, με σπουδές στην αστροφυσική και με θέση στη ΝΑΣΑ, έγινε μητροπολίτης το 2004.










Πηγή: Nooz.gr

ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΧΑΘΗΚΑΜΕ.


ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Η ΠΡΩΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΑΝΑ ΜΟΥΣΧΟΥΡΗ, ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.


EΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΑΝΘΙΜΟΣ ΠΡΟΕΒΗ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΖΗΤΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟ. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Related Posts with Thumbnails