Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Ξεχασμένα... εκατομμύρια βρήκε το κράτος!

Για γέλια και για κλάματα είμαστε! Ψάχνουμε απεγνωσμένα από δω και από κει χρήματα και τα έχουμε ξεχασμένα στα… συρτάρια μας!!!

Και δεν μιλάμε, ούτε για ένα, ούτε για δύο ευρώ, αλλά για 52 εκατ. ευρώ, τα οποία βρέθηκαν να «κάθονται» στην Τράπεζα της Ελλάδος από τις προηγούμενες δεκαετίες!

Τα χρήματα εντόπισε, από σπόντα μην φανταστείτε, το υπουργείο Οικονομικών, και οι αρμόδιοι τα μετέφεραν σε έξι κωδικούς του κρατικού προϋπολογισμού.

Οι ειδικοί λογαριασμοί ήταν ανενεργοί για περισσότερο από 20 χρόνια και κάποιοι από αυτούς ανάγονται στην πρώτη μεταδιδακτορική κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Για ψαχτείτε λίγο ακόμα ρε παιδιά, μπας και καλύψουμε καμιά «τρύπα».

Πηγή: STAR


"2 εκατομμύρια ευρώ για να τα... ξύσουν!"


"Όσοι έχουν περπατήσει εμπρός από την Βουλή θα έχουν παρατηρήσει πόσο επικίνδυνα είναι τα μάρμαρα στο πεζοδρόμιο ειδικά όταν βρέχει.
Αυτό είδαν και στην βουλή και επί ΝΔ αποφασίστηκε χρηματοδότηση ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ (!) για να τα ξύσουν και να τα κάνουν σαγρέ.
Με την άνοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία ονέος πρόεδρος της Βουλής, θορυβημένος από το κόστος, έκανε νέα συμφωνία στα 400 χιλιάδες ευρώ.
Τελικά τις τελευταίες μέρες ύστερα από απόφαση του υπουργείου οικονομικών στα πλαίσια των οικονομικών αναδιοργανώσεων, το ποσό που κρίθηκε αναγκαίο για την διεκπεραίωση των εργασιών είναι μόλις 20 χιλιάδες ευρώ, όσο η αξία ενός μηχανήματος ξυσίματος, καθώς την εργασία μπορεί να την κάνει η τεχνική υπηρεσία της Βουλής!
Δηλαδή 1 εκατομμύριο 980 χιλιάδες ευρώ εξοικονόμηση!
Αυτό είναι ένα δείγμα για το πάρτυ που γίνεται στο δημόσιο... με τα λεφτά όλων μας!
Εσείς άντε τώρα να πληρώσετε το... μάρμαρο... της σπατάλης!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Related Posts with Thumbnails