Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Η στυγνή βία προκαλεί σοκ και οργή

1 άντρας μια γυναίκα και μία έγκυος γυναίκα 4 ψυχούλες από μολότοφ σε τράπεζα.
Μαζική η χθεσινή κινητοποίηση κατά των μέτρων.



Πόνος και σπαραγμός συγγενών ενός από τα τρία θύματα, μπροστά από το πυρπολημένο κατάστημα της Marfin. Οι δολοφόνοι, αφού έριξαν τις μολότοφ, χλεύαζαν με απρεπείς εκφράσεις τα θύματά τους.
Αναυδη η ελληνική κοινωνία έγινε χθες μάρτυρας της στυγνής βίας, που οδήγησε στον θάνατο τρεις νέους τραπεζοϋπαλλήλους, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη στο κέντρο της Αθήνας η διαδήλωση με αφορμή τη συμφωνία διάσωσης της χώρας από το ΔΝΤ και την Ε.Ε. Αγνωστοι, που παρεισέφρησαν στον όγκο των διαδηλωτών, επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ κατά του υποκαταστήματος της MarfiBank στην οδό Σταδίου, με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά, που εξαπλώθηκε στο κτίριο. Οι τρεις νεαροί υπάλληλοι δεν κατόρθωσαν να διαφύγουν, όπως οι υπόλοιποι συνάδελφοί τους, και κατέφυγαν στον πρώτο όροφο του κτιρίου. Εκεί όμως βρήκαν τραγικό θάνατο από ασφυξία λόγω των αναθυμιάσεων. Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ενώ η πυρκαγιά ήταν σε εξέλιξη, οι δράστες της επίθεσης χλεύαζαν και έκαναν άσεμνες χειρονομίες προς τους εγκλωβισμένους υπαλλήλους.
Από χθες το απόγευμα, οι αστυνομικές αρχές πραγματοποιούν εντατικές έρευνες για την αναγνώριση και τον εντοπισμό των δραστών, αλλά ήδη το τραγικό συμβάν αποτελεί ένα ακόμη «στίγμα» στη διεθνή εικόνα της χώρας των τελευταίων μηνών। Η είδηση έγινε πρώτο θέμα σε όλα τα μεγάλα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία και σειρά χωρών, όπως η Μεγάλη Βρετανία, η Τσεχία, η Βουλγαρία, η Ρουμανία, ακόμα και η ΠΓΔΜ, προχώρησαν στην έκδοση ταξιδιωτικών οδηγιών। Ο θάνατος των τριών, καθώς και τα επεισόδια και οι εμπρησμοί που προκλήθηκαν σε άλλα σημεία του κέντρου της πόλης, επισκίασαν τη μεγάλη σε όγκο χθεσινή κινητοποίηση, αλλά και επέτειναν το κλίμα ανασφάλειας, που όπως αναγνωρίζουν όλα τα κόμματα, είναι κυρίαρχο.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ. ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΓΙΑΤΙ Η MARFIN ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ; ΔΙΕΡΕΥΣΕ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΕΝΩ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΤΕΤΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΑ ΡΟΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΕ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΕ; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ ΦΕΡΕΤΕ ΑΚΕΡΑΙΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΑΥΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.
4 ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΑΔΙΚΑ ΦΥΓΑΝΕ ΓΙΑΤΙ;

2 σχόλια:

Τσακ είπε...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ!!!!!
Ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ "ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΓΙΑ", ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΤΡΩΓΩΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΟΤΑΝ """"ΑΓΝΩΣΤΟΙ""" ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΡΕΙΣΦΡΥΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΑΙ ΙΕΡΟΤΑΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ...
ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟ ΦΙΛΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΡΕ!!!!!!!!!!!
ΞΥΠΝΑ ΚΑΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΡΑΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ...
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Ο Μ*Λ*ΚΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΡΕ;;;;;;;
ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ(!!!)ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΤΟΣΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ! ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ;;;;; ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΕΚΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ Η ΟΧΙ;;;;
ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΑΣ ΛΕΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!
Ε ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΝ ΕΤΣΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ

toitmat είπε...

Αν θέλουν αγαπητέ Τσακ να τους σταματήσουν μπορούν άμεσα. Το θέμα είναι ότι τέτοιοι τύποι βολεύουν καταστάσεις με το να υφίστανται...

Ένα τελευταίο να πώ. Τελικώς το κτήριο των Οικονομικών που στεγάζεται στην Αμαλίας 40 και όχι στην Σταδίου 23 όπως αρχικά ανέφερε ένα καναλί, δεν ήταν όπως αρχικά επίσης είχε ανακοινωθεί αρχείο παλαιών υποθέσεων του ΣΔΟΕ. Οπότε κύριοι πολιτικοί "αρχηγοί" που πριν από μερικές ημέρες ανακοινώσατε τάχαμου εξεταστικές επιτροπές, ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Καιρός να πάρετε πλέον στα σοβαρά και το απλό λαό που στο κάτω κάτω σας ψήφισε και σας έφερε στην εξουσία και να αποδώσετε τις ευθύνες εκεί που υπάρχουν. Γιατί δεν θα περιμένουμε να σας κρίνει η ιστορία όπως είπε κάποιος σημαίνων άνθρωπος πρόσφατα, θα σας κρίνουμε και θα σας απορρίψουμε εμείς και τότε τα πράγματα θα γίνουν όντως απρόβλεπτα.
Ποιος το περίμενε ότι θα ερχόταν ο καιρός που θα βλέπαμε νεκρούς υπό τέτοιες συνθήκες; Ας ετοιμαστούμε για το χειρότερο αδέρφια!


Related Posts with Thumbnails