Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Απάντηση σε ερωτήματα ‘’σατανιστών’’. (α)

Καθώς έψαχνα στο διαδίκτυο, ‘’έπεσα’’ τυχαία σε μια σελίδα που έχει ανοικτό φόρουμ, και τα μέλη της αυτοαποκαλούνται ‘’σατανιστές’’. Επιτρέψτε μου να αμφιβάλω κατά πόσο είναι όντως αυτό που λένε. Ας δεχτούμε όμως τον ισχυρισμό τους. Διαβάζοντας κάποια από τα θέματα τους, παρατήρησα αναίτιο μίσος προς τον Χριστό και την Εκκλησία, και αγάπη προς τον ‘’παρεξηγημένο’’Εωσφόρο.

Ακόμα, πολλές διαστρεβλώσεις στην Αγία Γραφή, αλλά και ισχυρισμούς για δήθεν ιστορικά γεγονότα χωρίς παραπομπή σε πηγές (βρε ποιούς μου θυμίζουν άραγε…; ). Δεν θα είχα καμία διάθεση να δαπανήσω χρόνο για τις ανοησίες του κάθε ένα , αλλά είδα μια δημοσίευσή τους στην οποία θέτουν κάποια ερωτήματα προς τους χριστιανούς που υποτιμητικά ονομάζουν……’’ χριστιανοεβραίους’’ (βρε τι μου θυμίζουν αυτά, τι μου θυμίζουν άραγε…; ). Και μάλιστα θεωρούν καλό να τα διαβάσουν οι χριστιανοί ‘’και να βάλουν το μυαλό τους να πάρει μπρος σε ρυθμούς πυρηνικού εργοστάσιου αφήνοντας πίσω την παλαιολιθική εποχή που τους έχει καταδικάσει ο χριστιανισμός/εβραϊσμός να ζουν στην οποία η φωτιά ανάβει με τσακμακόπετρες’’.
Σε αυτά τα ερωτήματα θα απαντήσουμε, εκθέτοντας την άγνοια που έχουν για την χριστιανική πίστη που πολεμούν φανατισμένα, αλλά και δείχνοντας τους ότι ο χριστιανισμός δεν έχει τίποτα να φοβηθεί ή να αποκρύψει.
Ακολουθεί η δημοσίευση (που μπορείτε να βρείτε εδώ) με μπλέ και ο σχολιασμός μου με μαύρο. Στο τέλος αυτής της δημοσίευσης, θα παιχτεί βιντεάκι με ομολογίες πρώην σατανιστών για να δούμε όλοι μας τα ''καλά'' που προσφέρουν στην κοινωνία μας (γιατί κατά τα λεγόμενά τους, ο σατανισμός συκοφαντείται από τον χριστιανισμό). Θα δούμε στο τέλος τι λένε πρώην μέλη τους αλλά και μέλη που παρέμειναν στην πλάνη τους.
Τα παρακάτω αναρτά ο χρήστης με το όνομα vergilius
''Υπαρχουν πραγματα που ποτε δεν προκειται να κατανοησουν οι ασπαστες του εβραιοχριστιανικου δογματος και γι αυτο το λογο θα τους θεωρω παντα ως ποταπες και αβουλες προσωπικοτητες. Τα παρακατω που θα γραψω καλο ειναι να τα διαβασουν ολοι οι χριστιανοεβραιοι που υπαρχουν στο forum και να βαλουν το μυαλο τους να παρει μπρος σε ρυθμους πυρηνικου εργοστασιου αφηνοντας πισω την παλαιοληθικη εποχη που τους εχει καταδικασει ο χριστιανισμος/εβραισμος να ζουν στην οποια η φωτια αναβει με τσακμακοπετρες.''
Θα προσπαθήσω να είμαι οσο γίνεται πιο σύντομος. Δεν υπάρχει εβραιοχριστιανικό δόγμα. Τι κοινό ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ έχει ο χριστιανισμός με τον Ιουδαϊσμό; Βλέπετε καμία τεκμηρίωση; Σε τι; Αν πάρουμε για παράδειγμα το δόγμα για την Αγία Τριάδα, οι Ιουδαίοι (αν και το μαρτυρά αμυδρά η Παλαιά Διαθήκη) δεν το δέχονται και μάλιστα το θεωρούν ασέβεια, γιατί το συγχέουν με την πολυθεΐα. Για το ‘’ποταπές’’ και ‘’άβουλες’’ προσωπικότητες , σας παρακαλώ να δείτε το βίντεο στο τέλος. Εκεί θα ακούσετε για ποταπές πράξεις Εωσφοριστών και τα αίσχη τους προς τιμή του Σατανά που επικαλούνται. Τα ομολογούν ΜΕΛΗ τους. Εκεί θα δείτε πόσο άβουλο ον κάνει τον άνθρωπο ο θεός τους. Όσο για τον αδόκιμο όρο ‘’εβραιοχριστιανοί’’, μάλλον παραπέμπει στο λεξιλόγιο των νεοπαγανιστών, που χρησιμοποιούν την πλασματική αυτή λέξη υποτιμητικά και ρατσιστικά, ανακατεύοντας έθνος με θρησκεία, λές και είναι το ίδιο πράγμα. Και για την ιστορία, στην παλαιολιθική εποχή δεν υπήρχε ο Χριστιανισμός, αλλά ο παγανισμός. Τότε που λάτρευαν τις πέτρες και τους λίθους.
Παρατηρηση υπ' αριθμον 1 Α)Γιατι ο Γιαχβε της Παλαιας Διαθηκης επλασε τον ανθρωπο ως ατελες ων και δεν μεριμνησε για την πνευματικη του καλλιεργεια αφου κατα τα λεγομενα της βιβλου ητο ευκολο να παραπλανηθει απο τον Εωσφορο.
Ο Θεός έπλασε τον άνθρωπο ‘’λίαν καλώς’’, και όχι τέλειο.
‘’και ειδεν ο θεος τα παντα οσα εποιησεν και ιδου καλα λιαν’’ (Γένεση 1,31)
Και είναι ΛΟΓΙΚΟ ότι δεν μπορούσαν να πλαστούν εξ αρχής τέλειοι, διότι ΔΕΝ υπάρχει τελειότητα χωρίς ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΒΟΥΛΗΣΗ. Έπρεπε να ΘΕΛΗΣΟΥΝ την τελειότητα. Και αυτό ήταν το σχέδιο του Θεού. Με την οδηγία την δική του, ο άνθρωπος να ΓΙΝΕΙ τέλειος. Ο Θεός ήξερε τον τρόπο και τον αποκάλυψε, αλλά ο άνθρωπος δέχτηκε άλλη οδηγία από άλλο πνεύμα και έχασε προς στιγμή αυτό που του είχε ο Θεός ετοιμάσει, την τελειότητα δηλαδή. Όσο για την πνευματική του καλλιέργεια, ο Θεός μερίμνησε και έδωσε σοφία στους ‘’πρωτόπλαστους’’ , αν και δεν ήταν θέμα σοφίας (γιατί αυτό που τους είπε ο Θεός ήταν πάρα πολύ απλό) αλλά θέμα βούλησης, υπακοής, και διάθεσης. Το ότι είχε δώσει σοφία στους ‘’πρωτόπλαστους’’, φαίνεται καθαρά από την ονοματοδοσία που έδωσε ο Αδάμ στα ζώα.
‘’και εκαλεσεν αδαμ ονοματα πασιν τοις κτηνεσιν και πασι τοις πετεινοις του ουρανου και πασι τοις θηριοις του αγρου’’ (Γένεση 2,20)
Τα οποία ονόματα δεν δόθηκαν τυχαία, αλλά με βάση τα χαρακτηριστικά του κάθε ζώου. Για να δοθούν τα ονόματα γίνονται ολόκληρα συνέδρια με πολλούς ειδικούς.
Η παραπλάνηση ΔΕΝ οφείλεται σε κανένα άλλο λόγο, παρά στον ίδιο τον άνθρωπο. Όμως, για αυτό έστειλε τον Χριστό να θυσιαστεί, για να αποκτήσουμε και πάλι αυτό που χάσαμε. Και μάλιστα έχουμε την υπόσχεση του Θεού…..’’ όταν φανερωθή, θέλομεν είσθαι όμοιοι με αυτόν, διότι θέλομεν ιδεί αυτόν καθώς είναι.
Και πας όστις έχει την ελπίδα ταύτην επ' αυτόν καθαρίζει εαυτόν, καθώς εκείνος είναι καθαρός’’. (Α Ιωάννου 3,2.3)
Και σε αυτό το στάδιο είμαστε τώρα. Αυτά όμως ΔΕΝ αναφέρθηκαν από τον χρήστη vergilius.
Β)Επισης πως περιμενει ο Γιαχβε παντα κατα τα λεγομενα του εμετικου βιβλιου που τον εξημνει ο ανθρωπος να ειναι κοντα του απο τη στιγμη που ο Γιαχβε τον τιμωρησε για το μικροτερο παραστρατημα,δηλαδη την αναζητηση της γνωσης,οπου ενας δασκαλος θα ητο ευτυχης για τη διεπραξη του ιδιου αδικηματος απο καποιον μαθητη του.Ετσι οδηγουμε στο συμπερασμα πως ο Γιαχβε διακατεχονταν απο πνευματικη καθυστερηση γι αυτο και δεν μεριμνησε σωστα, η απλουστατα δεν ηθελε ο ανθρωπος να φτασει στη θεωση(χριστιανησθη).
Πρώτον , εμετικα δεν είναι οσα γράφονται στην Αγία Γραφή, αλλα ΕΜΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΑ θα ακουστούν στο βιντεάκι στο τέλος από ΠΡΩΗΝ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ. Θα ακούσετε πως ξεγελάνε τα παιδάκια (κυριολεκτικώς παιδάκια), πως κάνουν όργια με αυτά, πως τα θυσιάζουν στον σατανά). Αν νομίζετε ότι είναι υπερβολές, θα τα ακούσετε από τους ΙΔΙΟΥΣ!! Δεύτερον, προχωράμε στην απάντηση. Το παραστράτημα δεν ηταν μικρό αλλά ΜΕΓΑΛΟ. Και δεν απαγόρευσε ο Θεός την γνώση, αλλά ΔΕΝ ήταν έτοιμος ο άνθρωπος πνευματικά να την δεχτεί. Δεν ήταν η ώρα του ανθρώπου. Ο Θεός είχε σκοπό να του τη δώσει ΑΡΓΟΤΕΡΑ, όταν θα έφτανε στην ΟΜΟΙΩΣΗ. Άλλωστε για αυτό τον είχε φτιάξει , για να του την δώσει στην ΩΡΑ την κατάλληλη. Αν δεν ήθελε να φτάσει ο άνθρωπος στην θέωση, ΟΥΤΕ θα τον έφτιαχνε, ΟΥΤΕ θα ΔΙΟΡΘΩΝΕ το λάθος του ανθρώπου με το να έρθει ο Ίδιος να θυσιαστεί για τον άνθρωπο. Πνευματική καθυστέρηση έχει ο αρθογράφος που θυμίζει……νεοπαγανιστές.
Παρατηρηση υπ' αριθμον 2 Γιατι σε ολες τις αρχαιες θρησκειες του κοσμου το φιδι συμβολιζει τη σοφια,τη σωματικη ευεξια και τη δυναμη.Παραδειγματα,η αρχαια ελληνικη θρησκεια με τον Ερεχθονιο το φιδι που φυλαγε το ιερο της θεας Αθηνας στην Ακροπολη,η λατινοαμερικανικη παραδοση των Μαγιας των Ινκας και των Αζτεκων στην οποια ο θεος του ηλιου Κελτζακοατλ ο οποιος ειχε τη μορφη φτερωτου ερπετου θυσιαστηκε για το καλο της ανθρωποτητας.Η μονη θρησκεια η οποια θεωρει το φιδι συμβολο αποστασιας,κακου και διαφθορας ειναι η εβραιοχριστιανικη προπαγανδα.
Ανακρίβειες. Το ‘’φίδι’’ ΔΕΝ συμβολίζει παντού τα ίδια. Παραδείγματα……….
Στην Αίγυπτο, ο Απόφης Σεθ συμβολίζει την ομίχλη, τον "δαίμονα του σκότους", της διχόνοιας και της καταστροφής.
Στην πατρίδα μας, γυναίκες με μαλλιά απο φίδια όπως η Μέδουσα και η Γραία, συμβολίζουν τις δυνάμεις της μαγείας και της γητείας, τη σοφία και το δόλο του φιδιού.
Στους Σουμέριους-Σημίτες: Η βαβυλωνιακή Τιαμάτ, "αυτή που δεν έχει πόδια", "το φίδι του σκότους", που απεικονίζεται επίσης σαν δράκαινα, που είναι το χάος, το αδιαφοροποίητο, το αδιαχώριστο, ο δόλος και μοχθηρία, που καταστράφηκε απο τον Μαρντούκ σαν φώς και ηλιακό σύμβολο.
Στους Ινδους ο Βίτρα, ο αιχμάλωτος υδάτων είναι το υπόγειο σκότος που καταπίνει τα νερά και προκαλεί την ξηρασία· και αυτός, σαν το Άχι "το στραγγαλιστή", είναι ένα τρικέφαλο φίδι που σφαγιάστηκε απο τον Ίντρα ο οποίος απελευθερώνει τα ύδατα ξανά με το αστροπελέκι του.
Στην Κίνα: Το φίδι σπάνια διαχωρίζεται απο το δράκοντα, αλλά όταν γίνεται αυτό είναι αρνητικό, κακοποιό, καταστροφικό, απατηλό και ύπουλο και φανερώνει συκοφαντία και είναι ένα απο τα πέντε δηλητηριώδη πλάσματα.
Στο Ιράν: Μια μορφή του Αχριμάν ή του Άνγκρα Μαινού, ο Όφις του Σκότους, ο Ψεύτης. Το περσικό φίδι Αζι-νταχάκ είναι ο "στραγγαλιστής" εχθρός του θεού Ήλιου.
Στη Σκανδιναβία: Το φίδι Νίντχογκ, ο "Φοβερός Δήκτης", που ζεί στη ρίζα του Υγκντρασίλ, του Κοσμικού Δέντρου, και συνεχώς το ροκανίζει, αντιπροσωπεύει τις κακοποιές δυνάμεις του σύμπαντος.
Συνεπώς, να που έχει και ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΑΤΟΥΣ συμβολισμούς το ‘’φίδι’’. Τώρα ποιός κάνει προπαγάνδα; Ποιός γράφει ΜΙΣΑ πράγματα;
Παρατηρηση υπ' αριθμον 3 Για ποιο λογο επρεπε οι κακομοιροι αιγυπτιοι να θυσιαστουν στο βωμο της ευτυχιας εβραιων και να υποστουν τα πανδεινα απο τον Γιαχβε(Παναγαθος σου λεει μετα η Βιβλος)?Αν δεν κανω λαθος οι εβραιοι μεταναστευσαν απο τη Χανααν για την Αιγυπτο πολλα χρονια νωριτερα επειδη επεσε λοιμος στη χωρα τους(μακαροι να τους αφανιζε).Ειχαν λοιπον την απαιτηση οι εβραιοι να τους φερονται οι αιγυπτιοι ως ισοτιμους και στη συνεχεια να φυγουν ξανα για την πατριδα τους παιρνοντας μαζι τους ενα σωρο πλουτη, αφου οπως ελεγε ο Μωυσης τους ανηκαν επειδη τα ειχαν κατασκευασει οι ιδιοι για το αιγυπτιακο κρατος.Ηθικο διδαγμα της ιστοριας ειναι να μην τα βαζετε ποτε με εβραιους.Ισως δεν μπορει να σας στειλει ο Γιαχβε βατραχια αλλα μπορουν να σας παρουν οι τραπεζες το σπιτι αν δεν εχετε εξοφλησει το δανειο σας.
Γιατί οι κακόμοιροι οι Αιγύπτιοι είχαν σκλάβους τους Εβραίους. Δούλους τους είχαν.
‘’Κατέστησαν λοιπόν επ' αυτούς επιστάτας των εργασιών, διά να καταθλίβωσιν αυτούς με τα βάρη αυτών· και ωκοδόμησαν εις τον Φαραώ πόλεις αποθηκών, την Πιθώμ και την Ραμεσσή.
12 Όσον όμως κατέθλιβον αυτούς, τόσω μάλλον επληθύνοντο και ηυξάνοντο. Και οι Αιγύπτιοι απεστρέφοντο τους υιούς Ισραήλ.
13 Και κατεδυνάστευον οι Αιγύπτιοι τους υιούς Ισραήλ αυστηρώς·
14 και κατεπίκραινον την ζωήν αυτών διά της σκληράς δουλείας εις τον πηλόν και εις τας πλίνθους, και εις πάσας τας εργασίας των πεδιάδων· πάσαι αι εργασίαι αυτών, με τας οποίας κατεδυνάστευον αυτούς, ήσαν αυστηραί’’. (Εξοδος 1,11-14)
Γιατί οι κακόμοιροι οι Αιγύπτιοι ΣΚΟΤΩΝΑΝ τα μωρά των εβραίων?? !!
‘’ Και ελάλησεν ο βασιλεύς των Αιγυπτίων προς τας μαίας των Εβραίων, εκ των οποίων η μία ωνομάζετο Σεπφώρα, και η άλλη Φουά,
16 και είπεν, Όταν μαιεύητε τας Εβραίας και ίδητε αυτάς επί της γέννας, εάν μεν ήναι αρσενικόν, θανατόνετε αυτό· εάν δε ήναι θηλυκόν, τότε ας ζήση’’. (Εξοδος 1, 15-16)
Οι 10 πληγές, οφείλονται στο ότι ο ίδιος ο Φαραώ ήταν σκληρός και ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ, υπέφερε ο λαός του.
Βέβαια όλα αυτά δεν ήταν μόνο για να ελευθερωθούν οι Εβραίοι από την σκλαβιά, αλλά και άλλοι. Ίσως και κάποιοι από τους ίδιους τους Αιγυπτίους, καθώς η Γραφή μιλάει για σύμμεικτο πλήθος που βγήκε από την Αίγυπτο.
Ο Θεός εκτός από πανάγαθος είναι και ΔΙΚΑΙΟΣ. Το άξιζαν οι Αιγύπτιοι.
Οι Εβραίοι ΔΕΝ είχαν καμία απαίτηση. Ο προηγούμενος Φαραώ τίμησε τον Ιωσήφ που έσωσε την Αίγυπτο από τον λοιμό που έπληξε τις περιοχές. Ύψωσε τον Ιωσήφ και επέτρεψε ως ΔΕΙΓΜΑ ευγνωμοσύνης να κατέβουν στην Αίγυπτο. 70 άνθρωποι ήταν όλοι και όλοι.
Και αναφέρονται στα τελευταία κεφάλαια της Γένεσης.
Τα πλούτη αυτά ήταν δικά τους!! Δούλευαν σκλάβοι των Αιγυπτίων για 400 χρόνια!! Τα παραπάνω είναι αρλουμπολογίες του (μάλλον νεοπαγανιστή) vergilius.
Στην επόμενη δημοσίευση θα ασχοληθώ (χαριστικά επειδή ο ίδιος μας παρότρυνε να τα διαβάσουμε). Πιστεύω ότι αυτά είναι ήδη αρκετά για να καταλάβουμε και την συνέχεια.
Το βιντεάκι εδώ.
(σε καποια στιγμή ακούγεται το Hotel California, μόνο σε αυτό δεν συμφωνώ....το κομμάτι δεν έχει καμία σχέση με αυτό).

2 σχόλια:

toitmat είπε...

επισης ενα πολυ καλο ξεσκεπασμα αναρχοπαγανιστων, εδω: http://expaganus.wordpress.com/2007/05/26/%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B6%CE%AF-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BA%CF%8C%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B9/

Unknown είπε...

χαχαχα.....τι αλλο θα σκεφτουν οι αθεοφοβοι!!


Related Posts with Thumbnails